Alle categoriëen

Informatie

Alles in 1 kerkblad

Kerkblad opmaak + printen + adresseren + verzenden


Naast productie kunnen wij ook de vormgeving, adressering en verzending van het kerkblad verzorgen. De gehele verzorging van het kerkblad onder 1 dak.

Vormgeving en periodieke opmaak kerkblad
De vormgeving en periodieke opmaak van het kerkblad kunt u geheel bij kerkelijkdrukwerk.nl onderbrengen. U levert per uitgave de kopij aan en onze vormgevers zorgen voor de periodieke opmaak.

Werkwijze
Als eerste stemmen we samen met u een basis lay-out vast. Deze lay-out kan geheel afgestemd worden op de wensen, behoefte en uitstraling die u voor ogen heeft. De basis lay-out wordt daarna per uitgave door onze vormgevers gevuld met de door u aangeleverde kopij. Na de correctiefase zorgen wij dat het kerkblad wordt geproduceerd en naar u wordt verzonden. Zo kunnen we een constante kwaliteit in vormgeving en productie garanderen.

Productie
Op ons geavanceerd machinepark produceren wij kerkbladen in hoge snelheid en in een uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons uw eigen opgemaakt kerkblad aanleveren via onze besteltool in het bestandstype PDF. Het kerkblad is af te drukken op het formaat A4 of A5. Bedrukking kan in zwart/wit en full colour of een combinatie van deze. 

Adresseren en verzendklaar maken.
Bij de productie van kerkbladen zorgen wij ervoor dat deze gratis naar 1 afleveradres in NL worden gestuurd. Maar wij kunnen tegen geringe meerprijs ook de kerkbladen voorzien van adresgegevens. 

Wij zorgen naast de adressering ook voor het verzendklaarmaken en de aanlevering van de kerkbladen bij PostNL.

BTW voordeel
Bij de productie van een periodieke uitgave (min 3x per jaar) zoals een kerkblad, kan deze tegen het gunstige 9% ipv 21% BTW worden geproduceerd. Besteed u de vormgeving en/of de verzending ook aan ons uit, dan vallen ook deze kosten in de 9% BTW.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Tel 0182 305200 of info@kerkelijkdrukwerk.nl