• Snelle levertijden
 • Eigen productie
 • Gratis verzenden in NL

Over ons

Wil je alles over ons weten?

Kom dan een keer langs voor een kop koffie en we vertellen je ons verhaal. Geen tijd? Lees dan de samenvatting hieronder.

Vakbekwaam
Wij zijn een team van grafische professionals. We houden van papier, inkt, stampende machines, kleine en grote opdrachten en natuurlijk van tevreden klanten. Daarvoor stappen we iedere dag met plezier voor uit ons bed. We maken al het drukwerk in eigen huis. Daarom kunnen we heel snel leveren tegen een scherpe prijs en in een uitstekende kwaliteit. Je krijgt bij ons altijd persoonlijk advies op al je vragen rondom je drukwerk. Kortom een prima plek om je drukwerkwerk te laten maken.

Vormgeving
Naast drukwerk houden wij ook van een mooi ontwerp. Dagelijks ontvangen wij vele opgemaakte documenten waar door onze klanten met zorg en passie aan gewerkt is. Toch lukt het niet iedereen om een geschikt ontwerp te maken. Ook daar helpen wij je graag bij. Bij kerkelijkdrukwerk.nl beschikken we over creatieve vormgevers die van jouw ideeen en wensen een mooi en aanprekend ontwerp maken. Dus heb je hulp nodig bij het opmaken van een folder, poster, wenskaart of het wekelijkse kerk- of clubblad? Neem dan contact met ons op.

Toch langskomen?
Was de samenvatting niet voldoende of wil je gewoon weten hoe lekker onze koffie is? Kom dan een keer langs. Bel (0182-305200) of mail ons. Je bent van harte welkom.

 • Gewoon in Word aanleveren!
  Een pdf mag natuurlijk ook!
 • Veilig online betalen
  met ideal
 • Voor 17:00 uur besteld
  morgen gedrukt